Handelsbetingelser

Om Munchbox

Munchbox er en månedlig æske med lækre amerikanske snacks. Hver måned sammensætter vi nye, specielt udvalgte snacks, der er svære eller umulige at finde i Danmark. Vi afsender din Munchbox d. 5 i måneden.

Priser og betaling

Betaling foretages med Dankort, Visa eller MasterCard. Dine kortoplysninger sendes via krypteret forbindelse til en tredjeparts betalings-gateway, hvorefter der på månedsbasis vil blive trukket abonnementets pris fra din konto, den sidste hverdag i måneden. Bestiller du mellem d. 1 og 4 hæver vi pengene den pågældende dag og sender ud d. 5 sammen med alle de andre pakker.

Hvis du får et nyt kort skal du kontakte os. Vi sender et link til en side hvor du kan erstatte det gamle kort med dit nye.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms.

Fragt

Munchbox leveres af DAO og koster 29 pr/md for levering til pakkeshop og 49 pr/md hvis du vil have snacks leveret til døren.

Fortrydelsesret og returnering

Ifølge købeloven er der ikke returret på fødevarer købt på nettet, men du har op til 14 dage efter din første bestilling til at fortryde dit køb – bare det er inden vi har sendt din Munchbox.

Reklamationsret

Vi undersøger alle snacks inden vi sender dem ud til dig. Hvis nogle produkter mod forventning ikke er i orden, skal du skrive til kundeservice@munchbox.dk (gerne med telefonnummer), eller ringe til 29 98 11 03, så vi hurtigst muligt kan finde en løsning.

Opsigelse

Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til kundeservice@munchbox.dk. Opsigelse skal ske inden d. 20 i måneden, altså senest d. 19. Det skyldes vi køber varer hjem til dig fra USA. Dit abonnement vil automatisk blive fornyet hver d. 20 i måneden – det er helt uden binding og du kan opsige når som helst inden d. 20.

Privatlivspolitik

Vi respekterer dit privatliv på nettet og lagrer derfor kun hvad der er strengt nødvendigt for at kunne levere din Munchbox. Helt konkret gemmer vi, hvis du indtaster det, dit fulde navn, din adresse og en nøgle til dit betalingskort som giver os adgang til at trække abonnementets pris via Quickpay, en sikker og certificeret service til lagring af kortoplysninger. Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger. Din e-mail bruger vi til at sende din kvittering, løbende orientering og hvis vi får brug for at kontakte dig. Dit telefonnummer bruger vi til tracking af din pakke så du kan se hvornår din Munchbox er på vej. De oplysninger du indtaster på munchbox.dk videregives aldrig til tredjepart.

Orientering

Vi kan en sjælden gang imellem finde på at skrive mails til dig, når vi har relevant information vedrørende dit abonnement.