Ofte stillede spørgsmål

Munchbox er en månedlig æske med lækre amerikanske snacks. Hver måned sammensætter vi nye, specielt udvalgte snacks, der er svære eller umulige at finde i Danmark. Ikke to æsker er ens og du vil få rig mulighed for at prøve alt lige fra klassikere til snacks du ikke vidste fandtes.

Udfyld navn og adresse og vælg forsendelsesmetode. Herefter vil du blive bedt om at indtaste kortoplysninger – det var det, vi vil nu fremover sende dig en Munchbox d. 5 hver måneden! Gå til bestilling her.

En Munchbox indeholder mellem 11-12 snacks. Det vil være en blanding af alt lige fra chokolade, vingummier, chips, karameller, kager osv. Vi gør os umage for at finde og prøvesmage de mest populære og spændende snacks, så det altid vil være en oplevelse når du åbner din Munchbox.

D. 5 i måneden afsender vi din Munchbox. Der går 1-4 dage fra vi afsender til du har din Munchbox.

Munchbox leveres af DAO. Du modtage både en e-mail og en SMS når din Munchbox er på vej til dig.

Send din nye adresse til kundeservice@munchbox.dk. Bemærk at din adresseændring senest skal gøres den næstsidste hverdag i måneden for at vi kan nå at registrere det.

Det finder vi en løsning på. Skriv til kundeservice@munchbox.dk eller ring 29 98 11 03.

Har du fået et nyt betalingskort skal du skrive til kundeservice@munchbox.dk. Vi sender et link til en side hvor du kan registrere dit nye kort. Bemærk at dine kortoplysninger senest skal være ændret d. 4 i måneden for at vi kan nå at registrere det inden næste forsendelse.

Vi tager imod Dankort, VISA/Dankort, VISA og MasterCard.

Vi trækker betalingen på dit kort den sidste hverdag i måneden. Det skyldes at Munchbox er populært og vi trækker derfor pengene nogle dage før afsendelse så vi kan nå at pakke dem alle sammen.

Du kan kontakte os på kundeservice@munchbox.dk eller tlf. 29 98 11 03.

Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til kundeservice@munchbox.dk. Opsigelse skal ske inden d. 20 i måneden, altså senest d. 19. Det skyldes vi køber varer hjem til dig fra USA. Dit abonnement vil automatisk blive fornyet hver d. 20 i måneden – det er helt uden binding og du kan opsige når som helst inden d. 20.